مشاوره حقوقی رایگان - پروانه چاه آب مشاع

با سلام و خسته نباشید.
یک حلقه چاه کشاورزی با 3 هکتار زمین که متعلق به چاه می باشد که حلقه چاه بین چهار نفر شریک می باشند و پروانه بهره برداری از چاه به علت عدم همکاری بقیه شرکاء پروانه چاه به اسم یک نفر از شرکاه می باشد و تا در قید حیاط بوده هیچ گونه اعتراضی نکرده اند و از آب چاه استفاده میکردند و حال که شخص دارای پروانه چاه فوت شده و بعد انحصار وراثت پروانه چاه به اسم وراث شخص دارای پروانه بهره برداری در آمده است. آیا از نظر قانون شریک حلقه چاه می تواند از وراث شخص فوت شده دارای پروانه بهره برداری ادعای شراکت در پروانه بهره برداری داشته باشند یا خیر؟
( لازم به ذکر هست که شرکای حلقه چاه هیچ گونه تفاهم نامه چه دستی و چه ثبتی از شخص فوت شده دارای پروانه بهره برداری را ندارند و وراث شخص فوت شده از داخل شدن اسم شرکای حلقه چاه به داخل پروانه چاه بهره برداری امتناع میکنند و موافق خود را جهت استفاده از آب چاه پس از پرداخت کلیه هزینه های مربوط به چاه به شرکای حلقه چاه طبق روال گذشته را به شرکای حلقه چاه میدهند )

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
باید ضمن تقدیم دادخواست علیه سازمان آب درخواست اصلاح پروانه چاه و قید نام وراث متوفی در پروانه بهره برداری را بدید