مشاوره حقوقی رایگان - مدارک مهم برای الزام به تنظیم سند

با سلام
اینجانب دادخواست ابطال سند و وکالت تفویض شده با وکالت باطله داده ام به دلیل اینکه تمام وکالت های تفویض شده سر منشاش وکالت باطله بوده
و طرف مقابل در قبالش دادخواست الزام به تنظیم سندی که اینجانب دادخواست ابطال داده ام داده
حال ميخواستم برای اثبات وقوع بیع و الزام تنظیم سند به مدارکی نیاز هست
موارد و ارکان مهم در الزام به تنظیم سند و اثبات وقوع بیع چیست؟
ممنون ميشم کامل راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

پرسشگر :

ارکان اصلی در مورد دعوی الزام به تنظیم سند و اثبات عقد بیع چیست؟
منظورم موارد مهم و موثر که برای دادگاه قابل قبول باشد وموثر باشد چیست؟

پرسشگر :

مدارکی که برای اثبات وقوع عقد بیع برای دادگاه قابل قبول و محکمه پسند هست ممنون ميشم ذکر کنید

الزام به تنظیم سند رسمی اثبات وقوع بیع ابطال سند وکالت تفویض شده