مشاوره حقوقی رایگان - اتمام مهلت تجدید نظر خواهی

با سلام. آیا برای اعتراض به حکم دادگاه مشکلی برای فرد پیش بیاید و مجبور باشد برای عمل مادر نزد او باشد و خودش هم بیماری کرونا بگیرد و نتواند در دو تا 20 روز تجدید نظر خواهی اعتراض کند و وقت بگذرد، دیگر نمیتواند اعتراض کند؟ با تشکر.

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
ضمن تجدید نظر خواهی مدارک خود را مبنی بر عدم امکان تجدیدنظر خواهی در مهلت قانونی ضمیمه نمایید.