مشاوره حقوقی رایگان - تجدیدنظر

باعرض سلام و خسته نباشید
بنده پرونده ای داشتم بابت سرقت در دادگاه کیفری
پرونده مختومه شده و مبلغ 5میلیون تومان وثیقه من آزاده شده است اما شاکی اعتراض زده و پرونده به دادگاه دیگری ارسال شده
میخواستم بدانم قاضی با توجه به رای اول رای صادر میکند ؟ یعنی در واقع اعتراض شاکی تحت هر عنوانی باشد آیا به جایی میرسد یا خیر
باتشکر فراوان

پاسخ ها :

یک مشاور

در دادگاه تجدیدنظر پرونده دوباره به طور کامل مطالعه میشود و در حدود خواسته ی تجدیدنظر خواه رای صادر میشود. با توجه به مدارکی که تجدیدنظر خواه و تجدیدنظر خوانده در این مرحله ارائه میکنند و سایر دفاعیات ممکن است رای نقض شود و به سود طرف دیگر داده شود و یا ممکن است تایید شده و دادنامه بدوی کامل استوار شود و یا حتی ممکن است ضمن تایید رای بدوی اصلاحی در آن صورت بگیرد.

یک وکیل

سلام. اینطور که مشخص است برای شما قرار منع تعقیب در دادسرا صادر شده و طبیعی است که شاکی اعتراض نماید. بهتر است لایحه دفاعیه ایشان را مطالعه نمایید و دفاع از خودتان لایحه ای در پرونده بگذارید.