مشاوره حقوقی رایگان - دیوار کشی باغ شخصی توسط همسایه به بهانه تامین امنیت

باسلام. بنده یک قواره زمین شهری در یک مجموعه ویلایی در شیراز دارم که همسایه و به اصطلاح خودشون هیئت امنای مجموعه به بهانه تامین امنیت مجموعه دیوارکشی یکطرف زمین باغی بنده رو بدون اجازه انجام داده اند و امسال به بنده تماس گرفته اند که مبلغ 50تا60میلیون هزینه شده باید پرداخت کنید وگرنه از راه قضایی اقدام میکنیم. حالا تکلیف وحکم راجع به این دیوارکشی چه میباشد؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
حق نداشتند که بدون اذن شما هزینه ای انجام بدهند بنابراین حق مطالبه ندارند و بهترین دفاع در دادگاه همین هست