مشاوره حقوقی رایگان - انجام ندادن تعهدات مبایعه نامه

با سلام بهمن 98 پیش خرید خونه کردم 99/7/30 باید خونه رو تحویل میگرفتم که هنوز نداده تو مبایعه نامه قید شده رنگ و کابینت و انباری بزنه سازنده میگه انجام‌ نمیدم بیا همینجوری تحویل بگیر و انباری هم میگه باید پایان کار بگیرم نساخته هنوز و موعد تحویل سند هم 1400/2/30 بوده که از وقتش گذشته و عدم حضور گرفتم میگه کرونا بوده و قیمت مصالح گرون شده نمیتونم به تعهداتم عمل کنم و هیچ قانونی نمیتونه ازم خسارت بگیره. برو شکایت کن ممنون میشم کمکم کنید وکیل بگیرم

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. بایستی الزام به انجام تعهدات را مطرح نمایید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
آیا سازنده پایان کار گرفته یا نه در هر مورد پاسخ متفاوت خواهد بود...