مشاوره حقوقی رایگان - الزام به انتقال سندومطالبه وجه التزام

باسلام و سپاس چند مالک با چند سازنده قرارداد مشارکت در ساخت یک مجتمع تجاری منعقد نموده اند آورده مالکین واگذاری ملک و آورده سازندگان انجام کلیه هزینه های ساخت و ساز از زمان تخریب تا زمان اخذ پایانکار زمان انتقال سند سهم سازندگان در قرارداد بعضی از مالکین بعد از اخذ پایانکار و در بعضی دیگر از مالکین بعد از اجرای سقف اول مجتمع میباشد در قرارداد کلیه مالکین وجه التزامهای متفاوت به ازای هر روز تاخیر در انتقال سند در نظر گرفته شده است چهارنفر از مالکین که سند مشترک دارند از سازندگان بدلیل تخلف از مفاد قرارداد شکایت نمودند و سازندگان در تقابل با شکایت این گروه از مالکین که موظف به انتقال سند سهم سازندگان بعد از اجرای سقف اول بوده شکایت الزام به انتقال سند و مطالبه وجه التزام مطابق قرارداد مبلغ 1000000تومان به ازای هر روز تاخیر مطرح نمودند حال با توجه به توضیحات فوق و ذیل ایا خواسته مطالبه وجه التزام توسط سازندگان به نتیجه میرسد و ایا دلایل ذیل دلایل قابل استناد و محکمی برای دفاع مالکین از خود میباشد و کدامیک بیشتر توسط مالکین باید مد نظر قرار گیرد؟ 1_سازندگان 19ماه بعد ازانجام تعهد خود (اجرای سقف اول) اظهار نامه انتقال سند برای این چهار مالک فرستادند و چون زمان انجام فعل (اجرای سقف اول) در اختیار سازندگان بوده میبایست در قبل و حین انجام فعل به مالکین ابلاغ میکردند مالکین به محض دریافت اظهار نامه مقدمات انتقال سند را در دفترخانه و اداره مالیاتی فراهم نمودند و چون طبق قرارداد تمامی هزینه های انتقال سند و مالیات دارایی سهم سازندگان به عهده خود سازندگان بوده از تحویل مدارک شناسایی خود به مکان های مربوطه جهت دریافت کد رهگیری امتناع نمودند و مالکین از طریق بنگاه و اظهارنامه آمادگی خود را برای انتقال سند اعلام نمودند اما سازندگان بدلیل فرار از مالیات و عدم تعهد سند در مقابل خریداران تمایلی به انتقال سند به نام خود نیستند 2-سازندگان به یکی از این چهار مالک که دادخواست فوق را بر علیه انها مطرح کرده و سند مشترک دارند اعلام رضایت کتبی نموده اند 3-در قرارداد بعضی دیگر از مالکین (غیر از این چهار مالک) زمان انتقال سند بعد از اجرای سقف اول است اما سازندگان بر علیه انها شکایت مطرح ننموده اند 4-سازندگان به اظهارنامه کتبی مالکین مبنی بر امادگی برای انتقال سند پاسخ ندادند

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید قرارداد مشارکت مطالعه گردد تا راهنمایی درست خدمتتان ارائه کنم