مشاوره حقوقی رایگان - بایگانی پرونده حقوقی و کیفری

با سلام . بنده چند ماه پیش برای مطالبه مهریه (تامین خواسته) پرونده تشکیل داده ام و هنوز رای صادر نشده. برای فحاشی شوهرم هم شاکی شدم و تشکیل پرونده دادم که هنوز رای نهایی صادر نشده همچنین نفقه بچه که رای صادر شده الان به دلایلی میخواهم پرونده ها واسه چند مدت به طور موقت راکد باشه و پیگیری نشه. باید چکار کنم ؟ چند مدت میتونم پرونده را در بایگانی نگه دارم؟ آیا در صورت نیاز به جریان انداختن مجدد پرونده نیاز به تکرار پروسه تشکیل پرونده هست؟ ممنون از راهنمایی تون

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

تعیین اوقات در اختیار دفتر دادگاه میباشد. بهرحال نسبت به آنها تصمیم گرفته می‌شود