مشاوره حقوقی رایگان - طلاق در دوران عقد

سلام خسته نباشید
من تو دوران عقدم نامزدم اعتیاد داشت اما‌ گولم زد و برگه رو امضا زدم و رضایت دادم به معتادیش خانوادمم نمیدونستن. الان در جریان گذاشتمشون خانوادمو که خیلی دیر شده رفتن چک کردن که چهار بار آزمایش داده و واقعا معتاد بوده با این وجود من نمیتونم باهاش زندگی کنم گفت که طلاق هم‌ نمیده مهریه رو هم بزارم اجرا 114 سکه گفتن اقساطی میکنن نمیدونم چیکار کنم که اقساطی نکنن ..؟ آیا راهی هست که من طلاقمو ازش بگیر خواهشااا کمکم کنید یه راهکار جلوم بزارید ممنونتون میشم التماس دعا

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
با استفاده از اسناد و مدارک موضوع آزمایش اعتیاد زوج دادخواست طلاق به درخواست زوجه بدلیل عسر و حرج ( اعتیاد شدید به مواد مخدر ) مطرح و درخواست اعلام نظر پزشکی قانونی را در این خصوص از دادگاه نمایید