مشاوره حقوقی رایگان - قرعه کشی خانگی

سلام وقت بخیر من قرعه کشی خانگی باز کردم یکی از اعضای گروه امروز بهم پیام داده دیگه نمیتونه ادامه بده و چهار قسط رو داده و فردا موعد قرعه کشیه و کسی و نمیتونم جاش بیارم الان باید چکاری انجام بدم و تکلیف چهار قسط داده شده ی اون فرد چی میشه ممنون میشم راهنماییم کنین زودتر

پاسخ ها :

بهجت کبیری

بهجت کبیری:

شما باید یه نفر جایگزین پیداکنید وپول اون خانم رو برگردونید0اگه وامتون کسری داره با برنده توافق کنید0ضمنا از اون خانم میتونید مهلت بگیرید پولش و برگردونید0بهرحال مسیله راه دادگاه نداره وباصحبت وتوافق جل میشه0