مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه

برادرزادۀ من جرمی مرتکب شده و دادگاه برایش حکم زندان داده و در صورت ارائه سند خانه یا مغازه او را آزاد می کنند. سند خانه خودمان را که بردم به من گفتند این سند مشاع است. کسی مرا راهنمایی کرد که اگر به دفتر ثبت بروم و یک ضمانت نامه مبنی بر سهمی که در این خانه دارم تهیه و امضا کنم می توانم آن را به قاضی داده و برادرزاده ام را آزاد کنم. اما به هر دفتر ثبتی که مراجعه کردم به من گفتند چنین چیزی را نشنیده ایم. به وکیل مراجعه کنید تا متن را برایتان تهیه کند سپس به ما مراجعه کنید. لطفاٌ مرا راهنمایی کنید آیا چنین اقدامی موثر خواهد بود یا خیر و آیا قاضی چنین ضمانت نامۀ محضری را می پذیرد یا خیر. ممنون

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در متن سند مشخص است مالکیت شما از طریق شعبه اقدام کنید قبول فقط به قاضی بستگی دارد