مشاوره حقوقی رایگان - تهیه مسکن مستقل

سلام و خسته نباشید.
شوهرم مدت نه ماه پیش بعد از پایان اجاره منزلمان، من و فرزند دوساله مان را به منزل پدری ام فرستاده. بعد از اینکه اینجانب طرح شکایت نفقه و ترک انفاق کردم، ایشان نفقه های معوقه را پرداخت کردند. حال قصد دارند منزلی که پدر و مادرشان در آن ساکن هستند را بطور صوری اجاره کنند. سوال من این است که چنین چیزی در دادگاه پذیرفته است؟ و اینکه اگر پدر و مادرش همچنان در آن خانه زندگی کنند من می توانم طرح شکایت کنم و در آن خانه زندگی نکنم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
شما باید اثبات نمایید که در منزل معرفی شده اشخاص دیگری زندگی می کنند و از دادگاه تقاضای تحقیق نمایید