مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مهریه از سهم الارث و اموالش که به نام خانواده اش زده

شوهرم دوسال بود مریض بود خرج دوا دکتر با من بود خرج خونه را هم دادم اما مهر 99 برای عمل قلب بردم شریعتی تهران بستری کردم بهم می گفتند صبر کنید دکتر گوارش اجازه بده عمل کنیم بعد از 15 روز برادر و خواهرش رفتند از بیمارستان آوردند و اپارتمان را به نام برادرش زد و ماشین را به نام خواهرش زد شوهرم سیروز کبدی و هپاتیت سی داشت رگهای قلبش هم گرفته بود اما دکترها راحت به برادرش گفتند که سرطان کبد داره این هم آمد مال
را گرفتند 6 ماه بدون این که دارایی داشته باشه باز هم خرجش را دادم دوا و درمان کردم 15
فروردین فوت کرد هیچ مالی هم نداره همه را به نام خواهر و برادرش زده ایا حالا می تونم این اموال را بگیرم و به عنوان مهریه بردارم ؟؟ این سوال را یک هفته هست می پرسم ولی کسی پاسخ گو نیست خواهشمندم پاسخ دهید
ایشان بدون اجازه شریک زندگی این کار را کرده تازه وقتی ام متوجه شدم گفت خوب کاری کردم.

فرزندی هم نداریم هر دو ازدواج اول مان هست عقد دائم هستم تمنا می کنم جواب دهید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما باید دادخواست مهریه به دادگاه بدهید و بعد دادخواست ابطال معاملات صوری در دادگاه مطرح نمایید، اما دقت داشته باشید که شانس کمی برای موفقیت این جور پرونده ها وجود دارد.
انتقال اموال نیاز به اجازه شریک زندگی ندارد همانطور که اگر شما یک خانه یا خودرو داشته باشید برای فروش یا خرید نیازی به اجازه شخص دیگری ندارید.