مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ و انباری

سلام، وقت بخیر.
ما سال 97 یک آپارتمان پیش خرید کردیم که در قولنامه ذکر شده بود پارکینگ شماره 5 و انباری تعلق میگیرد اما در زمان امضا سند انباری قید نشده بود و پارکینگ هم شماره یک قید شده است. ما هم از ترس این که به دلیل گران شدن قیمت مسکن سازنده منصرف بشود و خانه رو تحویل ندهد، سند رو امضا کردیم. ضمن این که ایشون چند ماه دیرتر سند رو آماده کردند. آیا راهی هست ک ما بتوانیم هم انباری رو و هم پارکینگ ذکر شده در قولنامه رو بگیریم؟

پاسخ ها :

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

اگر برای تاخیر در قرارداد مبلغی پیشبینی شده بود بله قابل شکایت هست و‌ب ای تعیین انباری باید علیه وی دادخواست داد