مشاوره حقوقی رایگان - ضبط صدا بدون اجازه

سلام. من صدای یکی از اقوام بدون این که بداند ضبط کردم که در مورد من و خانواده ام حرف زده بود و در اون فایل در مورد کسی دیگر یا اسراری از خودش نداشته و فقط در مورد من غیبت کرده است. بعد من این فایل رو برای او فرستادم.
حالا میگوید بدون اجازه ضبط کردی بر علیه من استفاده کردی و از تو شکایت میکنم.
ولی من به او تهمتی نزدم و فقط گفتم چرا پشت سر من حرف میزنی و در پیام به هم ناسزا گفتیم. هم اون فحش داده هم من.

میخواستم بپرسم با این شرایط ضبط صدای او جرم محسوب میشود؟ یعنی میتواند در دادگاه من را محکوم کند؟ چون اون فقط از من صحبت کرده از خودشون که چیزی نگفته که بروم به بقیه بگویم که با ضبط صدا بخواهم آبروی او را برده باشم. لطفا سریع جواب بدهید. فکر من درگیر هست.

پاسخ ها :

ضبط صدا بدون اجازه ضبط صدا در قانون ضبط صدا