مشاوره حقوقی رایگان - بیماری خانم

سلام، من پنج ماهه که با خانمی عقد کردم، بعد از عقد متوجه شدم که لثه های ایشون به تحلیل رفته و همه دندون هاش خرابن و درست هم نمی تونه حرف بزنه، فک پایینش هم کجه، مشکل دیگه‌ای که داره اینه که کنار گوش هاش، گوشت اضافه ( شبیه غده) داره و اینکه این خانوم کند ذهن هستن. ما چون به صورت سنتی ازدواج کردیم خودشون و خانواده‌شون جوری رفتار می‌کردن که ما چیزی نفهمیم، مثلا حدالمقدور کم حرف میزد (در حد بله و خیر) و وقتی حرف میزد سرش رو پایین میگرفت تا دندون هاش رو نبینم، خیلی از اوقات هم میرفت رو تو آشپزخونه خودش رو با ظرف شدن و غذا درست کردن مشغول میکرد.
حالا آیا من میتونم برای پنهان کاری بیماری هاشون ازشون شکایت کنم و سند نکاح رو فسخ کنم؟

پاسخ ها :

فسخ نکاح به دلیل بیماری زوجه فریب در ازدواج فسخ نکاح