مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از ملاقات فرزند توسط مادر

سلام. من خانم 30 ساله هستم و نزدیک یک ماه پیش مورد ضرب و شتم همسرم قرار گرفتم و با دو فرزندم از خونه بیرون اومدم. از ایشون شکایت کردم که ایشون هم برای عدم تمکین شکایت کردند. تمکین در تاریخ دو روز زودتر از درگیری‌ و از اون موقع من نگذاشتم بچه ها با پدرشون ارتباطی داشته باشند. پدرشون فقط دو بار به آن ها پیام داده است وگرنه ملاقاتی نبوده است. آیا میتونند در مورد جلوگیری از ارتباطشون از من شکایت کنند یا برای من مشکلی ایجاد کنند؟ مجازاتی برای این کار من هست؟

پاسخ ها :

ممانعت از ملاقات فرزند توسط مادر ممانعت از ملاقات فرزند ملاقات فرزند