مشاوره حقوقی رایگان - خالی کردن حساب بانکی

سلام. من چند وقت پیش در یک صرافی آنلاین برای خرید بیت کوین احراز هویت کردم و عکس کارت ملی ام و عکس کارت بانکی و شماره حساب و شماره شبا حسابم رو دادم. الان بابت حساب های بانکی ام خیلی نگران هستم و هیچ راهی نیست که امنیت حساب من مثل قبلا بشود و نتونند حساب من رو خالی کنند؟ بابت کلاهبرداری های دیگر که میتونند بکنند نگران نیستم چون میروم و از دستشون شکایت میکنم ولی وقتی حساب من رو خالی کنند دیگر کاری از دست من برنمی آید. خواهشا راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

پرویزرشیدی

جناب آقای پرویزرشیدی :

شما حتماً به شعبه بانکی که حساب داری مراجعه کن وتقاضاي تغییر شماره کارت و حساب ات بده ومسئولین بانک بهتر راهنمایی ات میکنند اگرنشد مجبور هستی اون حساب مسدودکنی وحساب جدیدی بازکن