مشاوره حقوقی رایگان - ضبط سند وثیقه متهم

با سلام.
یک قطعه زمین یک بنگاهدار به من فروخت که بعدا معلوم شد فروش مال غیر بوده است. حکم جلب او را گرفتم و بعدا با وثیقه آزاد شد. حالا در دادگاه اعتراف کرد که کلاهبرداری کرده است اما ول نمیدهد. چند روز دیگر حکم او می آید. آیا دادگاه وثیقه را به فروش میگذارد تا پول من را و جزای نقدی به دادگاه را از فروش آن بردارد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر بعد از صدور حکم قطعی شما باید درخواست اجرای حکم را نمایید تا ابتدا اجراییه صادر بشود و محکوم علیه باید در ظرف 10 روز از ابلاغ اجراییه ، محکوم به را بپردازد یا دادخواست اعسار بدهد و در صورت قبول اعسار محکوم علیه ، محکوم به اقساط خواهد شد و ..