مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت کوچه

سلام. پشت ساختمان همسایه روبرویی ما دقیقا جلوی منزل ما هست و هنگام ظهر و بعد از ظهر سایه است و کوچه 6 متری بین ما وجود دارد. در حالی که اصلا درب حیاط و پارکینک همسایه در کوچه مجاور قرار دارد ولی ادعا دارد که این سایه چون از ساختمان من است شما حق ندارید ماشین خود را پارک نمایید و فقط حق من است. میخواستم بدانم حق با کی است؟ آیا میتواند ادعای مالکیت کوچه را بنماید؟ کوچه ها بن بست نیست.

پاسخ ها :

ادعای مالکیت کوچه جای پارک خودرو در کوچه پارک خودرو در کوچه خودرو