مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بخاطر تهدید و مزاحمت

سلام
من به خانمی پول قرض دادم و ازش طلبکارم و چون که جواب نمیداد مجبور بودم بهش زیاد زنگ بزنم و زیاد پیام بدم
و چندین بار تو پیامام بهش گفتم که آدرس و شماره خونت رو میدونم و بلدم و اگه پولم رو ندی زنگ میزنم به خانواده و داداشت میگم و میرم ازت شکایت میکنم و ابلاغیه میفرسم برا خونت و اگه این کارو کردم از من ناراحتی و گلایه نداشته باش.
( مثلا بهش گفتم که منو مسخره میکنی، منو بی ارزش میکنی ، فردا قانون رو هم مسخره میکنی ؟ )

و جدا از بحث پول با یه سری حرف ناحق که تو محیط کار پشت سرم زده بود باعث شد رابطه و دوستی من و یه نفر دیگه کاملا به هم بخوره
و منم بخاطر این بهش خیلی پیام دادم و گفتم با این کارت زندگی و ارامش منو خراب کردی و تو باعث تخریب اعتبار و حیثیت و آبرو و حرمت من شدی...
خیلی نفرینش کردم که خدا حق من رو ازت بگیره و خدا ازت نگذره واگذارت میکنم به خدا که مجازاتت کنه و تو در حقم خیلی بدی و ناحقی کردی و خیلی ازش گلایه کردم و این چیزا...

و الان رفته بخاطر این پیام ها از من برای مزاحمت و سلب ارامش و تهدید و اینا شکایت کرده.

در صورتی ک محتوای تمام پیام های من برای طلب و گلایه و انتظار و ناراحتی و نفرین بوده...

بنظرتون پیام های من جرم هست؟
محکوم میشم من ؟؟
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مزاحمت تهدید