مشاوره حقوقی رایگان - روابط نامشروع مادون زنا

با سلام و خسته نباشید بنده حدود یک سال و نیم پیش متوجه شدم خانم با نامحرمی تلفنی حرف میزنن همان روزهای اول که فهمیدم خانم شهرستان پیش مادرش بود و خودش بهم گفت از فروردین ماه سال 98 تا تابستان سال 99 تلفنی حرف میزدم من به خاطر بچه گفتم میبخشمت و به کسی و به حد نگو برگرد سر خونه زندگیت از آنجایی که من اعتیاد داشتم این رابطه تلفنی با اون شخص را به پای اعتیاد من گذاشت و گفت به خاطر اعتیاد تو از او کمک می گرفتم من بهش گفتم آیا اون پسره مدرک روانشناسی دارد دکتر است پسر را می شناختم یکی از فامیل های دور هستن بنابراین می خواست کارش را توجیه کند حالا از تاریخ تابستان 99 که من موضوع را فهمیدم گفتم به کسی هم نمی گویم و تو هم حق نداری به کسی بگویی به خاطر آبروی خودمان و بچه تا شش ماه از همان تاریخ چیزی نگفت فقط گفته بود به خاطر اعتیاد شوهرم می خوام طلاق بگیرم بعد از 6 ماه از آن تاریخ شکایت درخواست مهریه کردن حدوداً 8 ماهی هم هست که به دادگاه رفت و آمد می کنیم و الان تقریباً یک سال و نیم از آن تاریخی که ماجرای روابط تلفنی زنان را فهمیده ام میگذرد و الان همان خانمی که تا 6 ماه به کسی نگفته بود به خانواده‌اش به دور اطرافیانش می گویند نه تنها به خاطر اعتیاد بلکه همچین حرفی که من با غریبه ای روابط تلفنی داشتم و الان منی که همان روزها خواستم به خاطر آبرو همان خانوم و بچه غیرت و شرف را قورت دادم شدم کسی که پشت زنش حرف در می آورد بی شرف است و این حرفا البته من به خانواده زنم میگویم خوب برید شکایت کنید که من پشت دخترتون حرف در آوردم و تهمت میزنم بهش ولی آنها تنها کاری که می کنند همه جا همه را می‌گویند الان من هم خواستم شکایت کنم به خاطر روابط نامشروع تلفنی تنها ثابت کنم بلکه از حق خودم دفاع کنم چرا الان آبروی من در خطر است و این را هم بگویم که من اعتیادم را درمان کرده ام و به خاطر اعتیادم نتوانست رای طلاق را بگیرد بیشتر از آنجاست که این حرف را تکرار می‌کنند که پشت سرش حرف در آوردم ولی به هم می گویند بعد از شش ماه پرینت سیم کارت در نمیاد موندم چه کنم الان نزدیک به یک سال و نیم است که از این موضوع می گذرد آیا بعد از یک سال و نیم میتوان شکایت کرد پرینت خط همسرم را گرفت میگویند از آن جایی که بعد از 6 ماه خانوم این موضوع را گفته است می دانست که پرینت گوشی در نمیاد بعد از شش ماه الان من چیکار کنم به من می‌گویند فرداست که برود دادگاه و همین داستان را بگوید که دچار عسر و حرج شده ام و به راحتی طلاق بگیرد عاجزانه درخواست کمک دارم من یک پدرم فردا حق پدر بودن را نیز از ما خواهند گرفت با تشکر

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

طرح دادخواست الزام به تمکین و در صورت عدم‌تمکبن و اقرار به مطالبه مهریه تقسیط مهریه.در خصوص شکایت باتوجه به نبود مدرک محکمه پسند پیشنهاد نمیشود