مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در پرداخت اقساط خودرو

سلام
در تاریخ های مقرر تو حسابم پول داشتم ولی ایرانخودرو درمورد وصول چک ها اقدام نکرده و 3 عدد از چکهای من مشتری پاس نشده. الان تکلیف من چی هستش؟
درضمن 4 عدد چک بوده که آخری ماه قبل پاس شده ولی 3 تای دیگه که هرکدامش مربوط به 6 ماه عقب تر بوده اصل به بانک نیومدن.

پاسخ ها :

سعید شفیعی پور

سعید شفیعی پور :

سلام در صورتي كه در تاريخ مندرج در چك محل آن تأمين شده باشد به عبارتي معادل مبلغ چك موجودي داشته ايد عدم وصول از سوي شركت مسئوليتي متوجه شما از حيث تأخير و تأديه نيست مگر اينكه به دلائل ديگري نظير مسدودي حساب و يا توقيف قابل برداشت نبوده باشد . بايد پرينت حساب كه نشان دهنده داشتن موجودي است به شركت مراجعه نماييد و در صورت عدم حصول نتيجه اقدام به طرح دعوي مناسب در محاكم صالح نماييد .