مشاوره حقوقی رایگان - تلف حكمی

سلام. آپارتماني ٣ سال پيش با مراحل قانوني خريدم و مبايعه نامه و صدور سند تک برگ منتهي تحويل بعد سند گذاشتيم كه همون زمان دادگاه من رو خواستند و گفتند ملک كلاهبرداري هست و گفتند از فروشنده خود شكايت كن بعد اين همه زمان پرونده در دادگاه كيفري هست و هنوز حكم ندادند و هم اكنون به تازگي مالک اول قبل فروشنده من ملک بنده رو در حالي كه توقيف هست با استناد به يک قولنامه صوري به نفر. جديدي فروختند و طرف از من الزام به سند زدن كرده است. با مراجعه من جوابي ندادند و گفتن اون هم مراحل خودش رو طي ميكند. ميخواستم ببينم كه با توجه به زمان بردن زياد دادگاه تلف حكمي خونه به من ميدن يا سند ابطال ميشود و در نهايت و تکلیف نفر جديد چي هست؟ در ضمن نه جعلي در معامله من بوده نه چيزي همه معامله قانوني بوده است. با اسناد رسمي و هم اكنون به نام من است. ممنون از پاسخ شما.

پاسخ ها :

پوران  كاوياني

سرکار خانم پوران كاوياني :

با سلام . باید به معاملات مراجعه شود در صورتیکه معامله شما با ید نا قبل شما باطل باشد سند صادره باطل میشود و شما میتوانید به لحاظ مستحق للغیر درامدن مبیع درخواست استرداد ثمن و مطالبه غرامات رو داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
نتیجه قابل پیش بینی نیست تقاضای صدور قرار اناطه نیز متصور است
لکن موضوع نیازمند بررسی تخصصی است