مشاوره حقوقی رایگان - احراز مبلغ ذکر شده در قرارداد مضاربه

با سلام
از فروردین 99 مبلغ یک میلیارد تومان را جهت سرمایه گذاری در بورس در اختیار فردی قرار دادم که از همکاران بوده و از تعداد زیادی تقریبا 200 نفر بدین صورت پول جهت سرمایه گذاری در بورس جذب کرده بود و ماهیانه درصدی به عنوان سود به بنده اعلام میکرد و از آنجایی که بنده قصد برداشت نداشتم سودهای ماهیانه را به اصل سپرده اضافه میکردم و تا آذرماه 99 قرارداد از ایشان نداشتم اما از آذر ماه طبق قرارداد مضاربه کتبی و امضا شده فی ما بین قید شده که بنده یک و نیم میلیارد به حساب ایشان واریز کرده ام. حال با توجه به این که از این مبلغ نیم میلیارد آن مربوط به سود و سود مرکب 9 ماهه اول سال بوده و باتوجه به اینکه این فرد هم اکنون بدلیل شکایت طلبکاران در زندان بسر میبرد
سوال بنده این هست آیا دادگاه برای اثبات طلب بنده از ایشان مبالغ فیش واریزی را مطالبه خواهد کرد یا مبلغ ذکر شده در قرارداد که به همراه سودهای نگرفته است ملاک خواهد بود؟؟

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. مبلغ ذکر شده در قرارداد علی الاصول ملاک قرار میگیرد.