مشاوره حقوقی رایگان - پنهان کردن ازدواج قبلی توسط زوجه

سلام. من سه ماه نامزد کردم و جدیدا فهمیدم خانومم قبلا یک بار عقد کرده است و در شناسنامه و سند ازدواج او چیزی راجع به ازدواج قبلی او ثبت نشده است. دفتردار هم به گفته خودشون آشنا او بوده برای همین چیزی در سند ازدواج ثبت نشده است. بعد از عقد هم رفته اسم همسر قبلی رو پاک کرده است. میخواستم بدونم مهریه به او تعلق میگیرد یا نه؟

پاسخ ها :

پنهان کردن ازدواج قبلی توسط زوجه پنهان کردن ازدواج قبلی مهریه در صورت فریب در ازدواج مهریه فریب در ازدواج