مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت فرزندان کارکنان مناطق جنگی

با سلام .پدر من در سال های 66 و 67 در یکی از ادارات شهر که جزء مناطق جنگی هست مشغول به کار بوده است و در سال 94 بازنشست شده هست و الان من یک نیروی شرکتی پیمانکار مَشغول به کار هستم. آیا من میتوانم از طرح استفاده از مناطق جنگی پدرم که در سال های جنگ مشغول به کار بوده استفاده کنم؟

پاسخ ها :

تبدیل وضعیت فرزندان کارکنان مناطق جنگی تبدیل وضعیت