مشاوره حقوقی رایگان - ادعای طلب با استناد به فاکتور جعلی

سلام. شخصی فاکتور جلعی (بدون امضای بنده) درست کرد و از من شکایت کرد که از من طلب دارد و دو شاهد نام برد که یکی آن ها در دادگاه حتی حاضر نشد بعد هم یک پیامک جعلی ضد من درست کرد و قاضی رای بر علیه من داد. بنده اعتراض کردم ولی در جواب تجدید نظر نوشته دلیلی برای رد نیست و رای قطعی است. من باید چی کار کنم؟ هم پیامک و هم فاکتور جعلی بوده و حتی یکی از شاهد ها نیومد و به جای او خود اون فرد در دادگاه قسم دروغ خورد.

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

سلام
وقت بخیر
در دادسرای مربوطه علیه شخص طرف دعوی به اتهام جعل و استفاده از سند مجعول شکایت نمایید.