مشاوره حقوقی رایگان - مجوز دیوارکشی

سلام،خسته نباشید. اگر باغچه ای در سال 76 توسط ماده 147 تفکیک ثبتی شده باشد و دارای سند سیم سرب باشد ولی متراژ آن کمتر از 1000 متر مربع باشد، آیا این سند معتبر هست و این که شهرداری میتواند از ارائه مجوز دیوارکشی خودداری کند؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

سند معتبر است و شهرداری نمی تواند مانع شود میتوانید بر علیه شهرداری شکایت کنید در صورت تمایل به اخذ مشاوره و گرفتن وکیل با شماره دفتر تماس بگیرید