مشاوره حقوقی رایگان - آیا یک تصادف و یک کروکی هست یا دو تصادف و دو کروکی یا بیشتر؟

سلام خسته نباشید،
مدتی پیش در جاده بیرون شهر شب هنگام در حرکت بودم که به صحنه ای رسیدم که تصادف شده و لاین سمت من مقداریش بخاطر واژگونی ماشین مسدود شده بود و من بالاجبار کمی بسمت چپ منحرف شدم که براهم ادامه دهم که از روبرو با ماشینی که از سمت مخالف در لاین خود با سرعت میامد شاخ بشاخ تصادف کردم و ماشین بعدی هم که پشت سرش میامد و کورس بسته بودند بعقب ماشینی که با من شاخ بشاخ تصادف کرده بود زده پلیس یکی از دو ماشین تصادف قبل از ما، و مرا مقصر کرده آیا میشود اعتراض کرد و یک کروکی و یا سه کروکی کشیده شود چون ماشین آخر که زد به پشت روبرویی من از پشت زده آیا او هم مقصر نیست تصادف قبلی و تصادف ما یکی است یا دوتا آیا مقصر همه همان ماشین اول نیست و یا سه تا مقصر؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

اعتراض می توان کرد و بر اساس کروکی‌های رسم شده و نظرات هیئت های مختلف کارشناسی سهم هر یک از طرفین در تقصیر مشخص خواهد شد.