مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد در صورت عدم تمکین

با سلام و عرض ادب. همسر بنده به مدت یک سال هست که منزل رو ترک کرده و هم زمان مهریه اش رو هم به اجرا گذاشته است.
از همان ابتدا بابت الزام به تمکین اقدام کردم که حکم الزام‌ به تمکین پس از 10 ماه ‌کش و قوس صادر شد.
بابت مهریه هم اعسار زدم و به خاطر کرونا جایی که شاغل بودم تعطیل شده و در حال گرفتن بیمه بیکاری هستم.
در همین حین جایی هم مشغول به کار شدم و فعلا با ماهی 3 الی 4 میلیون تومان پیش یکی از دوستان که کار ساختمانی میکند، کار میکنم.
با این اوصاف آیا میتونم رای مثبت برای ازدواج مجدد بگیرم؟ دغدغه بیشتر من به خاطر شغل هست که البته توضیح دادم که آیا ممکن هست بگویند توانایی مالی نداری؟
بابت شغل چیز مکتوبی نمیتوانم ارائه بکنم جز متن استشهاد از دوستم که پیش او کار میکنم..