مشاوره حقوقی رایگان - تهدید دوست پسر سابق

سلام من با یک پسری بودم که دوستم داشت به گفته خودش ولی من اصلا دوسش نداشتم چون عقل نداشت هرچی میشد میگفت خودکشی میکنم منم میترسیدم الکی میگفتم دوست دارم و اینا که بیچاره نشم و هم سن خودم بودش 17سال و کلا چت میکردیم و یکی دوبار تماس داشتیم بعد شهرمونم دور بود خیلی و خیلی هم بهم دروغ میگفت
بعد با یکی از دوستام در میون گذاشتم و گفت نترس کلا بلاکش کن از همه جا و من اینکارو کردم اما هنوز هنوز دنبالمه من میترسم خانوادم بفهمن زندگیم نابوده زنده نمیمونم
گفتشتو پیامای مسدودین دیدم که پبدات میکنم به خانوادت چتا رو نشون میدم عکسم یکی دوتا داره فکر کنم ولی اونو نگفته بودش و من سریع پاک میکردم بعد فرستادن اعتماد نداشتم و ندارم
من میترسم زمانیم که میخواستم بلاکش کنم یهو غیبم نزد گفت من خودکشی میکنم و منم الکی گفتم بیماری قلبی دارم قلبم ضعیفه نکن خوب نیست برام و خودمو به حمله قلبی زدم و بعد از یک ساعت جواب دادم به نام نامزد اون دختر و گفتم حالش خرابه معلوم نیست زنده میمونه یا نه تو کی هستی چیکار کردی و اونم گفت خودمو میکشم و گفتم تموم کردش راحت شدی و بلاک کردم کلا و هنوزم دنبالمه
من چیکار کنم خیلی میترسم من همه حرفام الکی بود تا سرد میشدم و میگفتم برم برام خواستگار اومده و اینا میگفت خودکشی میکنم
من راضی میشدم چون میترسیدم
من چیکار کنم تورو خدا بگید
خانوادم بفهمن زنده نمیمونم
از بلاکی بردارمش ؟؟
خطمو بسوزونم؟؟؟
چیکار کنم
من هیچکسو ندارم نه خواهر نه برادر که باهاش درمیون بزارم و راهنماییم کنه خواهش میکنم کمکم کنید

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

اتمام سریعتر این رابطه و داشتن ارامش و عدم توجه به صحبتها و تهدیدهای طرف مقابل بهترین پیشنهاد ممکن است.نگران صحبتهای بی ارزش این فرد نباشید.مسیولیتی متوجه شما نیست.حتی الامکان خط خود را عوض کنید تا ارتباطی بوجود نیاید.تمام