مشاوره حقوقی رایگان - ادامه دادرسی و اجرای حکم بعد از فوت پدر به چه صورت است؟

با سلام پدر بنده در یک پرونده حقوقی که منجر به محکوم شدن طرف مقابل به پرداخت مبلغی می باشد در دادگاه بدوی رای گرفته ولی متاسفانه ایشان فوت شده اند و روز فوتشون قبل از ارسال رای می باشد . حال سوال بنده این است که ما چگونه بعد از گرفتن انحصار وراثت میتونیم پرونده را پیگیری کنیم و آیا میشه تامین خواسته داد یا اینکه اول باید وارد پرونده بشیم بعد این کار را انجام بدیم چونکه طرف تجدید نظر خواهی داده ولی هنوز پرونده به علت اعسار از هزینه تجدید نظر ارسال نشده ؟ با تشکر

پاسخ ها :

لیلی خسروی حقیقی

لیلی خسروی حقیقی :

سلام باید مراتب فوت ایشان به دادگاه اعلام تا قرار توقیف دادرسی صادر بشه .خواهان موظف است در صورتیکه انحصار وراثت انجام شده باشد دعوی اخر را به طرفیت ورثه مطرح نماید