مشاوره حقوقی رایگان - تیر خوردگی

با سلام من سرباز مرزبانی هستم که یک هفته پیش در حال برگشت از دیدبانی بودیم با سر اکیپ کادر که یک سگ هار شده به من حمله کرد و من اسلحه را از ضامن خارج کردم و گلنگدن کشیدم و مسلح کردم و تا من اسلحه را مسلح کردم آن سگ به پای سمت راستم نزدیک شده بود میخواستم که به سگ تیراندازی کنم دست پاچه شده و به پای خود یک گلوله زدم ایا جانبازی تعلق میگیرد یا دیه. لطفاً راهنمایی کنید که به کجا بروم. (با تشکر از شما)

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

از نیروی مافوق خود درخواست کنید تا در قالب سلسله مراتب اداری خودتان گزارش و صورتجلسه تعیین شود و به کمیسیون مربوط در نیروی ذیربط ارجاع شود.