مشاوره حقوقی رایگان - بکارت

با سلام.

سال قبل با اصرار دختری، رابطه جنسی برقرار شد. و با رضایت کامل و اصرار خودش بکارت از بین رفت. و با توجه به اینکه وعده ازدواجی نبوده و خودشون هم کامل میدونستن که ازدواج نخواهد بود و این کار با اصرار و رضایت خودشون بود.

الان داره برام شر میشه. میخواستم یه راهنمایی بکنید. میدونم اشتباه کردم. اما...

میخواستم بدونم چاره چیه. در ضمن خودش هم نوشته و امضا کرده که با رضایت کامل خودش و به خواست خودش بوده

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

رابطه نامشروع مجازات دارد اگر ثابت بشود. هم برای دختر هم برای شما.