مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی شغلی

با سلام. من کارمند رسمی آزمایشی جهاد کشاورزی نیک شهر و همسرم نظامی شاغل در زاهدان می باشد. من مدت ده سال تعهد خدمت دارم که یک سال و نیم آن گذشته است و درخواست تبدیل وضعیت به رسمی به دلیل سوابق ایثارگری پدرم به تهران ارسال گردیده و مدت چند ماه طول میکشد تا حکم جدید صادر گردد؟ میخواهم بدانم میتوانم قبل از صدور حکم جدید انتقالی به زاهدان محل خدمت همسرم با توجه به اینکه نظامی هستند، بگیرم؟

پاسخ ها :

تبدیل وضعیت نیروی رسمی آزمایشی تبدیل وضعیت فرزند ایثارگر انتقالی شغلی به تبعیت از همسر در صورت تعهد خدمت انتقالی شغلی