مشاوره حقوقی رایگان - دریافت چک سرقتی بابت معامله

با سلام.
چند وقت پیش من موتور سیکلت را در سایت درج آگهی قرار داده بودم.
چند روز پیش یک نفر زنگ زد و گفت که موتور تو رو میخریم و به تو چک مشتری میدهیم.
چک رو از سامانه صیاد استعلام کردیم و شماره صاحب چک رو هم دادند و صحبت کردیم و به من اطمینان داد که برای خرید مبل به ایشان چک داد و در موعد مقرر چک پاس میشود.
من هم قبول کردم و رفتیم بنگاه قولنامه کردیم و موتور رو دادیم رفت.
بعد چند روز من از یک طلا فروش آشنا مقداری طلا خریدم و چک رو دادم به ایشون ولی فردای اون روز طلافروشی به من زنگ زد و گفت که چک مسدود هست و رفتم بانک گفتند که بله چک رو صاحب چک مسدود کرده است و شماره صاحب چک رو نوشتند و دادند. زنگ زدم دیدم که این آقا اونی نیست که من با او حرف زدم و گفت که دسته چک من رو دزدیدند. بعدا مشخص شد اونی که من با او حرف زده بودم پدر اون خریدار هست و دست همه در یک کاسه هست و الان هم به تلفن من جواب نمیدهند.
به نظر شما به کجا مراجعه کنم؟
به دادگاه یا پلیس آگاهی؟
عنوان شکایت من چی باشد؟
کلاهبرداری یا ....؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر با چکهای سرقتی مبادرت به معامله با شما وبردن موتور گردیده است از مصادیق کلاهبرداری بوده ومیتوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت خورا طرح کنید