مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد سفته ضمانت

با سلام و وقت بخیر بنده مهر ماه 99 از شرکت ... استعفا دادم. از سال 95 در این شرکت مشغول به کار بودم( پشتیبان دستگاه کارتخوان) برای گرفتن حق و حقوق مجبور به شکایت از این شرکت در اداره جنوب غرب تهران شدم که رای به نفع بنده صادر شد.
علی رغم عدم بدهی بنده به این شرکت این شرکت از تحویل دادن سفته 50 میلیونی و مدارک هویتی اینجانب خودداری میکند. ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

ابتدا اظهارنامه مطالبه لاشه سفته نمایید در صورت عدم استرداد شکایت خیانت در امانت مطرح کنید