مشاوره حقوقی رایگان - بومی گزینی استخدام

سلام. بنده امسال در آزمون استخدامی آموزش پرورش شرکت کردم و نفر دوم شدم. خانمی که نفر اول شدند به دروغ از امتیاز بومی منطقه ما استفاده کردند و برای مراجع قضایی هم اثبات شده و من نامه از مراجع قضایی گرفتم و به وزارتخانه و دیوان عدالت اداری شکایت کردم.
میخواستم ببینم کار من راه به جایی میبرد؟ من دیگر چه اقدامی باید انجام بدهم؟ آیا امسال استخدام میشوم؟ این پروسه چقدر زمان برده است؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

بومی گزینی در استخدام استخدام آموزش و پرورش استخدام