مشاوره حقوقی رایگان - معافیت سربازی

سلام وقت بخیر ، بنده 3 برادر بالای 18 سال و یک خواهر بالای 18 سال دارم که همگی ازدواج کرده اند، و بنده تنها فرزند ازدواج نکرده هستم که در خانه پدری زندگی میکنم، پدرم 60 ساله است و قبلا عمل قلب باز کرده است و هنوز تحت درمانن، مادرم اخیرا دچار بیماری خاص (سرطان) شده است. میخواستم بدونم امکان معافیت سربازی برای بنده وجود دارد؟
چندی پیش این سوال رو مطرح کردم در سایت که یکی از وکلا عرض کردند بله امکانش وجود دارد به نظام وظیفه مراجعه کنید. بنده رفتم نظام وظیفه کارشناس بخش گفتند نه امکانش نیست.
لطف میکنید اگه توضیح کامل دهید آیا امکانش هست یا خیر ؟ اگه هست با چه قانون یا تبصره ای ؟
خیلی ممنون

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.امکانش نیست.یاالله