مشاوره حقوقی رایگان - قیومیت

سلام. دختر من 6 سال داره و من 5سال هست که از همسرم جدا شدم
ایشون مجهول المکان هستن و من طلاق غیابی گرفتم و تو این مدت نه خرجی و نه حتی سری به دخترمون زدند. با توجه به اینکه پدر ایشون تو شرایط خیلی بد مالی قرار داره و تو یکی از روستاهای دور افتاده زندگی میکنه امکان داره دادگاه قیومیت دخترم رو به من بده. و اینکه میتونم بچمو از کشور خارج کنم؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با شلام. بله با توجه به شرایطی که فرمودین به احتمال بالا دادگاه با درخواست قیمومت شما موافقت می‌کند.