مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مالکیت سیمکارت و موبایل متوفی

سلام. پدر اینجانب فوت شده است و گواهی انحصار وراثت در مردادماه اخذ میشود. یکی از وراث خارج از کشور زندگی میکند. ایشان اعلام کرد است که سهمی از ارث نمیخواهد و در ضمن به دلیل مشغله زیاد نمیتواند وکالتنامه آماده و ارسال کند. در این شرایط برای انتقال مالکیت سیمکارت و موبایل چه اقدامی میتوانیم انجام دهیم؟ با احترام

پاسخ ها :

انتقال مالکیت سیم کارت متوفی انتقال مالکیت موبایل متوفی سیم کارت متوفی موبایل متوفی