مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری سایتی

باسلام خسته نباشید
بنده دوهفته پیش توی تلگرام وارد سایت یه گوشی موبایل شدم برای خریداری یه شماره تماس گذشته بود با آن تماس گرفتم گوشی رو که پسند کرده بودم سفارش ندادم نماینده یا همان صاحب شماره بهم گفت باید نصف مبلغ رو پرداخت کنی منم پرداخت کردم گفت بقیه پول رو بعد از تحویل به مامور پست بده منم قبول کردم بعد از پرداخت فردا اون روز زنگ زد گفت گوشی رو فرستادم اومد الان مدتی گوشی شو خاموش کرده کانال رو حذف تنها مدارک که از ایشون دارم پیام ها و شماره حساب بانکی من باید چیکار کنم کجا شکایت کنم با تشکر ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

تحصیل مال نامشروع می باشد و کلاهبرداری تلفنی می توانید شکایت کنید از طریق دادسرا

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید دردادسرای جرایم رایانه ای شکایت کنید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. به پلیس فتا و دادسرای جرایم رایانه می توانید شکایت کنید.
عنوان اتهامی هم کلاهبرداری اینترنتی می باشد.
دادگاه از طریق شماره حساب استعلام می گیرند و مشخصات طرف را کشف می کنند.