مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با تیر برق

باسلام تو جاده با ماشینم با سرعت مطمئنه در حال حرکت بودم که یه ماشین از روبرو با از دست دادن تعادل و پریدن جلوی ماشین من من از جاده به شانه راه سمت راست منحرف و با تیربرق فشار قوی که در حریم قانونی جاده چال شده بود برخورد کردم و ماشینم شکست و داغون شد خداروشکر خودم چیزیم نشد و من از اداره برق شکایت کردم که حریم راه را رعایت نکرده ایا مقصر من هستم یا اداره برق که حریم قانونی راه را رعایت نکرده حریم قانونی راه 12.5متر هست اما فاصله تیربرق از وسط جاده 6متر هست

پاسخ ها :

محمود سن سبلی

جناب آقای محمود سن سبلی:

سلام هم شرکت برق مقصر هست هم راننده اون خودرو که باعث این اتفاق شده. علیه هر دو تا دادخواست بدین