مشاوره حقوقی رایگان - مورد مبایعه نامه

در سال 91 مبایعه نامه ای نوشته شده با حدود اربعه مشخص که مالک اصلی شمال و شرق و غرب زمین را زمین خودم نوشته و جنوب کوچه 8 متری و فروخته است
ولی در سال 97 خریدار آن زمان ک فروشنده بوده در سال 97 در مبایعه نامه جدید حدود اربعه زمین را حدود اربعه زمین من نوشته که سال 92 خریده ام.. آیا درست است؟؟
آیا حدود اربعه هر مبایعه نامه در مبایعه نامه بعدی نباید قید شود؟؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
نسبت به همان حدود اربعی که زمین قبلا فروخته شده است ، مبایعه نامه بعدی مشمول عنوان فروش مال غیر میشود.
موفق باشید