مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره

سلام بنده بنا به دلایلی به فردی 37میلیون بدهکارم که 20تومن ان طی چهار فقره چک 5تومنی والباقی حساب دفتری میباشد طرف بنده تو دادگاه تو دو شعبه از بنده شکایت کرده یکی بابت چهار تا چک وتو شعبه دیگه بابت کل مبلغ37تومن شعبه ای که بیست تومن شکایت کرده سند دو دانگ مغازه تجاری بنده رو توقیف نموده من وکیلی گرفتم که حداقل این دو تا پرونده رو یکی بکنه وتقسیط بشه که نکردن وتا بحال مبلغ 4میلیون ازم گرفته بنده با شاکی تماس گرفتم وگفتم که من 20 تومن پول برات میارم شما هم از شکایتت فعلا پیگیری نکن والباقی پولت ظرف یکماه بهت میدم لازم به ذکر است که چکهای بنده مال سال 93 هستش وبنده چندین بار با ایشان که کارخانه دارن جنس خریداری کردم ولی بخاطر شراکتی که کردم تمام زندگی ودارایی از دستم رفت وورشکست شدم وچون چکهای بنده بود افتاد گردن من حالا خواهشا بنده طی چه شرایطی پول ببرم بهش بدم 20تومن که از اجرای حکم فروش مغازه بنده جلوگیری بشه وراه حل بنده چیست؟ ممنونم از راهنمایی وبرنامه خوبتون

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر ایشان شرایط شما را پذیرفته اند بهتر است در دادگاه و در حضور قاضی از شکایات خود صرف نظر نماید و کلیه چک های شما را برگرداند و هم در صورتجلسه دادگاه و هم در برگه ای جداگانه اقرار نماید که کلیه حق و حقوق خود را دریافت داشته و هیچ گونه ادعایی نسبت به شما ندارد در اینصورت شما به ایشان 20 میلیون را پرداخت نمایید اما قبل از امضا صورتجلسه و اقرار به هیچ عنوان پولی به ایشان پرداخت نفرمایید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در این خصوص نیازمند بحث و صحبت بیشتری می باشد
لطفا در صورت نیاز به مشاوره بیشتر بین ساعات 18 الی 20 با این شماره تماس حاصل فرمایید
با تشکر