مشاوره حقوقی رایگان - هزینه دیوار مشترک

با سلام.
من یک قطعه زمین باغی دارم که در کل اون منطقه مجوز ساخت و ساخت نمیدهند.
دو ضلع زمین من همسایه ها دیوارکشی کردند و الان برای انتقال سند به ما گفتن باید رضایت همسایه ها جهت دیواری که کشیدند را بگیرید. همسایه ها عنوان کردند که باید نصف هزینه دیوار را به آن ها بدیم. با توجه به این که ما قصد کشیدن دیوار نداشتیم الان طبق قانون میتوانند از ما طلب هزینه کنند؟ با تشکر از پاسخ شما

پاسخ ها :

هزینه دیوار مشترک دیوار مشترک دیوارکشی