مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسایه

سلام. مالک طبقه بالای ما پدر و مادر پیر و زمینگیر خود را به همراه خواهرش که ناراحتی روحی دارد در این آپارتمان ساکن کرده و خودش در شهر دیگری زندگی می کند. آنها هیچ مشارکتی در پرداخت هزینه شارژ و نگهداری ساختمان ندارند و مریض روحی نیز با سر و صدا و جیغ زدن بخصوص شب هنگام باعث مزاحمت همسایگان می شود. چندین بار از مالک خواستیم که به وضع آنها و مشکلات مزبور رسیدگی کند که طفره می رود و اقدامی انجام نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید چکار کنیم ؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام از طریق مدیر ساختمان با اطهارنامه به ایشان اطلاع دهید و طرق قانونی را درپی بگیرید