مشاوره حقوقی رایگان - ثبت نام و علامت تجاری

با سلام. اینجانب جهت ثبت نام و علامت تجاری در سایت مالکیت معنوی ایران اقدام کرده و مدارک را بارگذاری کردیم. نام پیشنهادی: افروز الکترونیک بود که البته با پیشنهاد رد از طرف مرکز مالکیت معنوی مواجه شدیم و دلیل آن را نیز تشابه با نام تجاری افروز الکتریک که متعلق به شرکت افروز الکتریک شمال بود و در همان طبقه 9 که ما نیز قرارداریم بیان کرده بود.
در ادامه، ما نام افروز آسیا را ارائه دادیم که باز هم با پیشنهاد رد مشروط مواجه شدیم. حال سوالم این است که اگر ما هر نامی که کلمه افروز داخل آن باشد را انتخاب کنیم و طبقه را نیز همان طبقه 9 که با افروز الکتریک مشترک است انتخاب کنیم در هر صورت با پیشنهاد رد روبرو خواهیم شد؟ یا اگر طبقه را عوض کنیم می توانیم همان نام افروز الکترونیک را نیز ثبت نماییم ؟

پاسخ ها :

نرگس فرخی راد

سرکار خانم نرگس فرخی راد :

سلام
مطابق قانون درصورتی که علامت یا نام تجاری عین یا به طرز گمراه کننده ای شبیه یک علامت یا نام تجاری باشد که برای همان کالاها یا خدمات مشابه دیگری که در ایران معروف هست باشد قابل ثبت نیست.
همچنین است درمواردی که عین یا شبیه آن قبلا برای خدمات غیرمشابه ثبت شدهمشروط به آنکه ثبت آن به منافع مالک علامت قبلی لطمه وارد سازد.