مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی

درچه صورتی متصرف سابق جهت رفع تصرف ومجازات متصرفین نیازبه اثبات مالکیت ندارد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

مهم‌ترین تفاوت دعوای تصرف عدوانی کیفری و حقوقی، شرط مالکیت داشتن شاکی در بعد کیفری است، در حالی که نیازی نیست در یک دعوای تصرف عدوانی حقوقی خواهان مالک باشد. این تفاوت می‌تواند تبعاتی را در پی داشته باشد؛ از جمله این که مستأجر، امین و سرایدار نمی‌توانند در دادسرا علیه متصرف دعوای تصرف عدوانی طرح نمایند، در حالی که در بعد حقوقی در ماده 170 قانون آیین دادرسی مدنی این حق برای آنها ایجاد شده اســت؛ چــراکـه مـتـصـرف هـسـتـنــد و تـصــرف کـفــایــت می‌کند.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

متصرف در هیچ صورتی نیاز به اثبات مالکیت ندارد
اگر این ادعا را داشته باشد دیگر تصرف عدوانی در باره ایشان بی مفهوم است
در هر حال
در این خصوص نیازمند بحث و صحبت بیشتری می باشد
لطفا در صورت نیاز به مشاوره بیشتر بین ساعات 18 الی 20 با این شماره تماس حاصل فرمایید
با تشکر